top of page
8afef6de-43bd-4181-8bdb-25156185221d_edi
4_2.png

שלום חברים יקרים,
שמי רחלי דושיץ, נשואה ואם ל 7 בנים ונסיכה.
את האהבה למטבח קבלתי בבית הורי וזה חלק בלתי נפרד ממי שאני.
אחרי שסיימתי לימודי תואר שני בחינוך, קבלתי מתנה מבעלי, קורס לימודי קונדיטוריה בבית הספר "עושים בישול".
מצאתי את עצמי שבויה בקסמי הקונדיטוריה והיצירה כשרק השמיים הם הגבול בשבילי...

התמחות:
הלימודים הם חלק בלתי נפרד מחיי, למדתי תחומים רבים והתמקצעתי בעולם הקונדיטוריה
ובבית ספר דנון מצאתי את הייחודיות ששאפתי אליה. הם נתנו לי את המקום והכלים לבטא את הייחודיות שלי ונקודת המבט האופיינית לי.

עולם הפטיסרי של 2023 מתאפיין בחידושים, עיצובים מרקמים ,טעמים ובטכניקות מתקדמות. בדמויות מפתח פורצות דרך בגישתם היחודית והמקורית.
על מנת להביא לכם את המיטב, אמשיך להשתלמם ולהתמקצע אצל הטובים והמובילים בעולם בתחום הקונדיטוריה.

"רחל דושיץ - קונדיטוריית עלית"
בסטודיו החדש והמתקדם שלי תמצאו:
קינוחי ראווה לאירועים ולמגזר הפרטי.

מגוון רחב של פטיפורים לחברות קייטרינג/הפקה וללקוח הפרטי.
עוגות ראווה.
קינוחים ראווה אישיים.
בחושות מודרניות.
עוגות נוסטלגיה בטעם של בית.

כמו כן תוכלו למצוא בסטודיו שלי:
סדנאות קבוצתיות
סדנאות אישיות
לימודי קונדיטוריה ובונז'רי

והכי חשוב :
הייחודיות שלי, היא ללא ספק, היכולת לשמח ולהמתיק כל דבר לכל אדם.
כמו כן, קינוחי הפרווה המפתיעים שלי .

הצורך האמיתי בקינוחים איכותיים ללא חלב הביא אותי לפתח תחום שקיים בו חסר, הן בטעם והן באיכות - ועל כך גאוותי!!

החלומות....
להמשיך להתפתח ולהתרחב ,להעיז וליצור, ללא מסגרות וללא דעות קדומות .
להביא את המותג Rachel Dushitz להכרה בינלאומית!!!
הסטודיו -"המעבדה" שלי, הוא מהמתקדמים בישראל, המעניק כלים אופטימלים ללמידה יצירה וחוויה של עולם הפטסרי, הבולונז'רי, קונפיסרי ועוד...
עבודה קשה, השקעה ולמידה הם הכלים להצלחה בתחום "יצור גורמה" "והוראה מתקדמת" ולרכישת מיומנויות מתקדמות המתאימות לדרישות של שנת 2023.
אני יודעת שבכל יום יש שינויים ופיתוחים של טכניקות חדשות,מרקמים וטעמים, פרזנטציות חדשניות ומקוריות ולכן, אמשיך ללמוד ולהתקדם ככל יכולתי ולרכוש ידע בהרבה עבודה ולמידה.

אני לומדת ומלמדת חלבי, חמאה ושמנת זה אהבה ...למרות זה בחרתי שהסטודיו שלי יהיה פרווה לחלוטין! מתוך שליחות אמיתית להעניק לכל אחד את האפשרות להנות מקינוח פרווה ברמה שעולה על מוצר "דומה לחלבי"!
כן, זה אפשרי אבל דורש הרבה השקעה ולכן המוצרים שלי ידועים כמורכבים ומושקעים על מנת לשבור את תקרת הזכוכית של מוצרי פרווה בארץ שכל כך צמאה לאיכות.
אז לאירוע הבא שלכם הזמינו, תנסו ותתמכרו! בהבטחה!

השראה:
מורים המשמשים לי השראה בפיתוח המתכונים, הליכי חשיבה והרכבת הקינוחים וכמובן נראות התוצר, הם; השף גיום מיבו ביכולת שלו להפשיט את העבודה ולתת ללקוח מוצר מתקדם מאוד עם מראה מעודן. השף קונדיטור פוסטו, המייצר מתכונים ללא גבולות...היכולת לחבר טעמים יחודיים ועוצרי נשימה.
השף אלון גולדמן - מהמקצועיים שיש בעולם!! יכולת ההסברה, הבנת חומרי הגלם, שימוש ומינון נכון בחומרים המביאים לטעם, איכות וניראות שאין כמותם.
והרשימה עוד ארוכה...

פרווה ??? יש דבר כזה בכלל ? :
כן זה אפשרי, קשה ? מאתגר ? כן. כל פעם מחדש! כי כל פעם מחדש הקינוח/עוגה נמדד ונבדק תמיד היכן חסר ואיפה מורגש הפרווה, ו...הוא לא מורגש! כן, פשוט לא מורגש! כי על מנת לנצח את הפרווה חובה להשקיע! להשקיע בחומרים הכי איכותיים שאפשר!! לבנות את העוגה/קינוח באופן מורכב מאוד ומתוחכם, שיכהה לגמרי את החושים ויעניק מיד תחושה של "וואו"...זה פשוט מטורף...
אני גאה בידע ונסיון שלי להעניק פטיסרי פרווה שהוא כולו "וואו"!!

אני גאה מאוד בהתמחות שלי בתחום, ידע שרכשתי מהקונדיטורים המובילים בארץ עם ידע ונסיון עצום מבתי ספר ושפים מובילים בעולם ועם נסיון מעשי ביצור "דה פקטו".
בראש הרשימה, מורי ורבי המאסטר השף אורן גירון שגידל דור שלם של קונדיטורים מובילים בישראל. אצלו רכשתי את כל לימודי הבסיס שלי ( קורס קונדיטוריה מורחבת ), ואין! אין כמו הבסיס!! כן אין על שף אורן גירון! גאון בלהקנות את היסודות המוצקים בתחום ולו אני חייב את אהבתי לתחום. את לימודי ההמשך "קורס מאסטר בקונדיטוריה" בחרתי להמשיך אצל המאסטר השף ליאור שטייגמן בבית ספר דנון.
שף ליאור כשמו, כולו אור, לימד אותי למצוא בכל העולם העצום הזה את המקום שלי את היחודיות שלי, לחשוב כאומן לקבל השראה אבל לא להעתיק שום דבר! פשוט להיות אני! שף ליאור שטייגמן, השראה מהלכת! אותי הוא לימד לחשוב מחוץ לקופסא... כיצד חומרים עובדים, לשלב בין טעמים, להכיר את עולם הקונדיטוריה לעומק ובעיקר ללכת עם הלב. ולו אני חייבת את היחודיות שגילה בי והדריך אותי איך לפתח אותה.
את לימודי הבולונז'רי למדתי ואלמד עוד בהמשך אצל האופה הגדול אנמוראל עוגן, מורה בכיר בבישולים.
לחם... אין משהו שיכול לעמוד מול לחם טרי,
לחם, זה החיים! ואנומראל, בכישרון מולד לימד אותי את הסודות של המקצוע.
את לימודי השוקלטרי והקונפזרי שלי רכשתי אצל רונן אפללו,

רונן חי את השוקולד אדם שיודע להמתיק בעוד קצת... את הצד המתוק של החיים.

אז תודה לכם על שאתם איתי .
ממשיכה להתעדכן ולשאוב מבאר הידע עוד ועוד...

 

אוהבת, רחלי 

bottom of page